Skip to content

Automize søger en erfaren Cloud & Infrastructure Specialist

Tag din Azure-ekspertise til næste niveau som Cloud and Infrastructure Specialist

Er du en passioneret Azure-ekspert med en dybdegående forståelse for cloud-infrastruktur, der brænder for at levere innovative løsninger og sikre den bedste drift og konfiguration? Så er denne stilling som Cloud and Infrastructure Specialist hos os det perfekte næste skridt i din karriere. Vi oplever en kontinuerlig vækst og søger en visionær specialist, der kan bidrage til at forme vores Azure-team og drive forandringen for vores kunder. Vi er et konsulentfirma, der vægter teamwork og professionalisme højt, samtidig med at vi nyder processen.

Dine ansvarsområder

 • Planlægge, implementere og optimere skræddersyede Azure-løsninger for vores kunder, med fokus på at maksimere deres arbejdsprocesser og effektivitet.
 • Sikre, at cloud-infrastrukturen fungerer som en forretningsunderstøttende platform, der støtter kundernes forretningsmål og skaber merværdi.
 • Samarbejde tæt med kunderne for at forstå deres behov, udfordringer og strategiske mål og oversætte dette til innovative løsningsdesign.
 • Gennemføre migreringer til Azure, og sikre at disse udføres smidigt og sikkert.

Hvordan vil din dagligdag se ud? 

Du vil være en central person i vores Azure-team, der består af dedikerede fagfolk, der deler din passion for cloud-teknologi. Din dagligdag vil være spændende og udfordrende, med mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi værdsætter kreativitet og nytænkning, samtidig med at vi opretholder et professionelt og samarbejdende miljø.

Den ideelle kandidat kan nikke genkendende til

 • Erfaring som Azure-specialist med en dokumenteret track record inden for cloud-infrastruktur.
 • Kompetencer inden for Terraform og andre automatiseringsværktøjer vil være en fordel.
 • Erfaring med vellykkede migreringsprojekter til Azure.
 • Fremragende kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.
 • Evne til at omsætte forretningsmæssige behov til tekniske løsninger.
 • Initiativrig og ansvarsbevidst med en vedholdende tilgang til udfordringer.

Hvis du er klar til at tage din karriere til næste niveau og være en del af vores dynamiske Azure-team, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Sammen kan vi skabe innovative cloud-løsninger og levere værdi til vores kunder.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads hvor du er i centrum, hvor vi arbejder meget med trivsel og meningsfuldhed i jobbet
 • Attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer og erfaring
 • Et job, hvor du kan udvikle dig fagligt og menneskeligt
 • Personalegoder – Pension, betalt sundhedsforsikring, frokostordning, gratis motionstræning, TV-pakker, sundhedsordning samt sociale og faglige arrangementer

Arbejdssted

Kolding, Høje Taastrup eller Århus.

Du kan læse mere om os og hvad vi laver på automize.com.

Automize er i en rivende udvikling. Vi er en del af NORLYS, der er Danmarks største energi- og telekoncern. Du træder således ind i en meget dynamisk virksomhed, der er en del af et stort og fremadstormende fællesskab.

Skal du med i teamet?

Hvis du er interesseret i jobbet og kan se dig selv som en del af en  dynamisk organisation med fart på, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Send din ansøgning til job@automize.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Dybmose på kdy@automize.dk eller telefon  +45 53 58 01 81

 
Ansøgningsfrist

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder til samtaler løbende. Vi tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Automize blev grundlagt i 2015 og er tre gange siden blevet kåret som Gazellevirksomhed. Det går med andre ord rigtig godt og rigtig stærkt. Vi er en it-virksomhed, der digitaliserer, optimerer og automatiserer forretningsprocesser, ligesom vi tilbyder effektiv drift af virksomheders IT. I efteråret 2022 kom Norlys ombord som medejer af virksomheden, og hele Norlys IT-support overgik i den forbindelse til Automize. Vi er derfor midt i en spændende proces med at forene to virksomheders DNA og skabe det bedste udgangspunkt for endnu flere gazeller.